Elke huid is anders, daarom worden er voor de behandeling enkele korte vragen gesteld.
Bij ons staat huidvriendelijkheid centraal. Hiervoor maken wij enkel gebruik van biologische producten, die geen chemische bestanddelen bevatten.

Wij geven ook persoonlijk advies om jouw huid elke dag op de juiste manier te verzorgen.

Voor onze natuurlijke gelaatsverzorgingen brengen wij een massagetafel mee zodat u in alle comfort kan genieten.

Focus

Natuurlijk gelaatsverzorging met aandacht voor jouw huidproblemen

Met biologische huidverzorgingsproducten aangepast aan jouw huidtype

Luxe

Natuurlijk gelaatsverzorging met net dat ietsje meer

Met biologische huidverzorgingsproducten en een natuurlijk  klei masker + een extra touch met de rozenkwarts facial roller

Relax

Natuurlijk gelaatsverzorging, puur genieten!

Met biologische huidverzorgingsproducten en een extra lange gelaat / hoofdhuid massage

Een afspraak aan huis met Florence (beauty & feelgood) is een aanrader... Vriendelijk, rustgevend, professionele behandeling met natuurlijke producten is voor mij belangrijk... het is ook zeer aangenaam om thuis te kunnen genieten! Ik vind het top en beauty & feelgood is een feit na een afspraak met Florence...
Carla uit Herentals
Als mama van 3 kleuters kijk ik telkens weer uit naar het moment dat Florence de oprit opdraait! Zelfs de kinderen (en stiekem ook mijn partner) zijn blij met haar huisbezoek. Zo moeten ze mama weer niet een avond missen. Florence probeert steeds een moment te vinden waarop het voor ons het best uitkomt. En zo zit ik nergens met vervelende wachttijden, waarbij ik loop te denken wat ik nog allemaal had kunnen doen ondertussen. Ook mijn partner profiteert van het bezoek en wordt ook wel eens onder handen (of beter gezegd onder zijn voeten) genomen. En daar draait genieten bij ons om... Happy kids, happy wife, happy mum, happy life"
Ilse uit Herenthout
Als jonge mama geniet ik ervan wanneer Florence aan huis komt om mijn benen te suikerwaxen. Gek genoeg helemaal niet pijnlijk, een momentje voor mezelf en daarbovenop: een leuke babbel! Dat Florence eerlijke en duurzame producten verkoopt vind ik écht een plus.
Justine C.