Hoe kunnen we ons zo goed mogelijk beschermen tegen het virus ?

Maatregelen voor iedereen

 1. Voel je je niet helemaal goed of vertoon je symptomen ? verplaats dan zeker je afspraak naar een later moment.
  Je afspraak verplaatsen zal kosteloos zijn.
 2. Gelieve tijdens de afspraak geen andere bezoekers thuis toe te laten uitgezonderd van je gezin. De behandeling wordt bij voorkeur uitgevoerd in een ruimte waar we alleen zijn.
 3. Bij aankomst ontsmetten we onze handen.
 4. Gelieve tijdens de behandeling een mondmasker te dragen. Indien je dit niet hebt kan je dit aankopen voor €1,50.
  Let op! Enkel chirurgische mondmaskers zijn toegestaan.

Maatregelen die ik neem tijdens de behandeling.

 1. Ik zal gedurende de hele behandeling een mondmasker dragen.
 2. Materialen zullen voor en na elke behandeling grondig ontsmet worden.
 3. Voor een gelaatsbehandeling, Gelieve je eigen dekentje te gebruiken.
Een afspraak aan huis met Florence (beauty & feelgood) is een aanrader... Vriendelijk, rustgevend, professionele behandeling met natuurlijke producten is voor mij belangrijk... het is ook zeer aangenaam om thuis te kunnen genieten! Ik vind het top en beauty & feelgood is een feit na een afspraak met Florence...
Carla uit Herentals
Als mama van 3 kleuters kijk ik telkens weer uit naar het moment dat Florence de oprit opdraait! Zelfs de kinderen (en stiekem ook mijn partner) zijn blij met haar huisbezoek. Zo moeten ze mama weer niet een avond missen. Florence probeert steeds een moment te vinden waarop het voor ons het best uitkomt. En zo zit ik nergens met vervelende wachttijden, waarbij ik loop te denken wat ik nog allemaal had kunnen doen ondertussen. Ook mijn partner profiteert van het bezoek en wordt ook wel eens onder handen (of beter gezegd onder zijn voeten) genomen. En daar draait genieten bij ons om... Happy kids, happy wife, happy mum, happy life"
Ilse uit Herenthout
Als jonge mama geniet ik ervan wanneer Florence aan huis komt om mijn benen te suikerwaxen. Gek genoeg helemaal niet pijnlijk, een momentje voor mezelf en daarbovenop: een leuke babbel! Dat Florence eerlijke en duurzame producten verkoopt vind ik écht een plus.
Justine C.