Gratis verzending vanaf €75
Geschatte levertijd 2-3 dagen
Uitsluitend cruelty free merken
Beveiligde betaling

Kom tot rust bij jou thuis.

Bij Florence Beauty en Feelgood kan je van alle schoonheidsbehandelingen genieten bij jou thuis.

Thuis ben je op je gemak en kan je echt tot rust komen. Daarom geven wij alle schoonheidsbehandelingen aan huis. Dit biedt tal van voordelen.

Om 100% te kunnen ontspannen schenken wij aandacht aan de volgende punten:

Wij zorgen voor alles

Het enige waar jij je zorgen over moet maken is relaxeren tijdens de behandeling. Wij zorgen ervoor dat wij alles bij hebben, van handdoeken  tot producten. Je hoeft niets klaar te zetten of te voorzien.

 

Een persoonlijke aanpak

Bij een eerste keer toetsen wij even wat jij verwacht van de behandeling. Op basis van dat gesprek werken we een gepersonaliseerd behandeladvies uit. Wij nemen onze tijd om je volledig te doen ontspannen. Na elke behandeling krijg je advies op maat. We staan ook steeds paraat om vragen te beantwoorden.

 

Gediplomeerd schoonheidsspecialiste

Voor ons staat kwaliteit op de eerste plaats.

Met de diploma’s ‘Schoonheidsspecialiste’ en ‘Pedicure’ op zak verzekeren wij de optimale aanpak voor elk probleem. Je kan er op bouwen dat je je dagelijkse verzorging kan verderzetten met de juiste producten en gepersonaliseerd advies.

Natuurlijk en diervriendelijk

Wij werken enkel met natuurlijke en biologische  producten. In gewone cosmetica zitten veel chemicaliën en schadelijke stoffen. Je huid neemt veel stoffen op in je lichaam en dat geldt dus ook voor de schadelijke stoffen in cosmetica die je op je huid smeert. Bij biologische producten zitten deze chemicaliën niet. Biologische producten zijn vaak veel zachter voor je huid. Zo kunnen wij een goede huidverzorging garanderen, ook voor de meest gevoelige huiden.

Naast dat biologische producten veel beter zijn voor ons zelf, zijn ze ook veel beter voor het milieu De natuur wordt minder belast en er komen geen bestrijdingsmiddelen in het milieu.

Wist je dat cosmetica vaak nog getest worden op dieren. Maar wij doen hier niet aan mee. Alle producten die gebruikt worden tijdens behandelingen zijn vrij van dierproeven. In onze webshop vind je ook enkel producten terug die niet getest zijn op dieren.